Hvem er Vuvuzela Dance Community?

Vuvuzela Dance Community er en forening, hvis medlemmer brænder for dancehall-dans. Vores mål som forening er at udbrede dancehall-dans samt at udvikle dancehall-miljøet i Danmark. Udover at tilbyde ugentlige dansetimer forskellige steder i København, arrangerer VDC også workshops med store internationale dancehall-dansere. Flere af personerne bag VDC underviser ligeledes på et internationalt plan, arrangerer fester og timer på Jamaica, hvor folk kan danse med kilden til dancehall-dans: De jamaicanske ghetto-dansere.

Vuvuzela Dance Community blev dannet i 2011 af Nichole Ulvedal og Amalie Zaar, der begge har flere års danseerfaring samt mange års dedikeret dancehall-nørderi i bagagen. De stiftede VDC sammen med andre med samme interesse med henblik på at dele dancehall kulturen med resten af Danmark.

I Vuvuzela Dance Community lægger vi vægt på at skabe et miljø, hvor positiv energi og kærlighed til dansen, til én selv og til hinanden vægtes højest. Alle vores undervisere er dedikerede dancehall-dansere, som regelmæssigt rejser til Kingston, Jamaica for at udvikle sig og videregive den autentiske jamaicanske dans. Eftersom VDC er en folkeoplysende forening med hjemsted i København, er vi demokratisk opbygget og baserer vores arbejde på vedtægter. Disse kan findes herinde på sitet. Anno 2017 består VDC af seks bestyrelsesmedlemmer; Lene som formand, Line som kassér og derudover Cecilie, Simone, Amalie og Josefa.

Vuvuzela Dance Community

Book din næste dansetime